Mattias | Echte blijdschap

Als zoon van de koster/beheerder van de kerk, was hij nooit te laat in de kerk, zijn huis stond naast de kerk. Door zijn opvoeding was Mattias serieus met zijn geloof, maar in zijn tiener jaren kreeg hij ook een leven buiten de kerk, met vrienden die niet geloofden, met avonden vol feesten. Voor Mattias konden deze twee werelden prima samen gaan, totdat hij meedeed met de Alpha-cursus.

Dit bericht is geplaatst op 10-03-2021

Hij leerde opnieuw bidden, hij ontdekte dat al die feesten hem niet verder brachten in zijn leven. Terwijl hij afstand nam van die wereld, ontstond er wel een gat in zijn leven, wat moest hij gaan doen, kon hij wel gelukkig zijn zonder? Zijn zus werkte in die tijd op een replica van de Ark van Noach. In korte tijd veranderde zij en Mattias werd nieuwsgierig waarom zij zo veranderde. Hij ging met haar mee. De volgende morgen werd hij wakker en was hij zo ontzettend blij, een blijdschap die hij niet kende en die hij nog nooit gevoeld had en die daarna ook nooit meer is wegegaan. Wil je weten wat Mattias zo blij maakte? Wil je weten hoe hij echte blijdschap heeft ontdekt? Kijk en luister het volledige verhaal van Mattias | Echte blijdschap.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.