Leon | God helpt je overal doorheen

Leon werd door zijn ouders opgevoed met het geloof, maar wilde er eigenlijk niet zoveel van weten. Op zijn 12e, ondanks dat zijn ouders hem elke week vroegen mee te gaan naar de kerk, zei Leon de kerk vaarwel. Zijn leven begon zich steeds meer op straat af te spelen, roken, blowen en drinken was hetgeen waar hij zich mee bezig hield. Eerst in het dorp waar hij woonde en later in de stad.

Dit bericht is geplaatst op 24-03-2021

In de stad kwam hij altijd zijn opa tegen die daar evangeliseerde en de mensen vertelde over God. Wat Leon opviel was dat zijn opa altijd zo blij was, dat triggerde Leon. Maar zijn leven ging verder, roken en drinken was niet meer genoeg en hij begonnen met pillen en ook dat leek niet genoeg en hij vroeg zich af of zijn leven nog wel zin had. Op een avond in de stad, terwijl hij zijn leven overdacht kwam er een jongen naast hem zitten, die net als zijn opa zo blij was. Hij vertelde Leon over Jezus en bad voor hem. Leon werd aangeraakt door het gebed en werd uitgedaagd om achter Jezus aan te gaan. Maar nog was Leon niet overtuigd, hij nam veel pillen tegelijk en kreeg een beeld waarin hij het gas opdraaide en uit zijn flat geblazen werd door een gasexplosie, op het moment dat hij wakker werd, stond hij bij zijn gasfornuis, met nog net het vuur van zijn aansteker niet aan...wow...hij draaide het gas uit, ging terug naar de bank en schreeuwde het uit naar God. Wil je weten wat er daarna gebeurde? Kijk en luister het volledige verhaal van Leon en hoor hoe hij een sprong van 9 meter van een flat overleefde | God helpt je overal doorheen

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.