Davidson | Jezus maakt alles nieuw

Davidson werd geboren op Curaçao, daar groeide hij op in een internaat samen met zijn zus. In het weekend was hij bij zijn stiefmoeder en hoorde hij dat zijn moeder in Nederland woonde. Hij kende zijn moeder eigenlijk niet. Toen hij een jaar of 10 was, verhuisde hij samen met zijn stiefmoeder Nederland en ging hij bij zijn moeder wonen. Op het moment dat Davidson 13 jaar was, werd besloten, omdat het thuis niet meer zo goed ging, dat hij bij een pleeggezin ging wonen.

Dit bericht is geplaatst op 05-04-2021

In de weekenden was hij dan vaak thuis bij zijn moeder en samen met haar ging hij dan naar de kerk. Hij wilde graag een keuze maken voor Jezus. Zijn zus liet zich in die tijd dopen en Davidson wilde dat ook, zonder volle overtuiging, maar het moest toch wat goeds zijn om je te laten dopen. Kort daarna ging het volledig mis, hij kwam in aanraking met drugs, verkeerde vrienden. Hij voelde zich niet veilig, liep altijd met een mes op zak om zichzelf te beschermen. Was dit het leven wat hij wilde? Op de rand van zijn bed, met het mes in zijn hand om te steken in zijn buik, ervaarde hij een stem die zei; "Davidson, niet doen, ik heb een beter plan voor jouw leven." Davidson herkende die stem, legde het mes weg en ging door met zijn leven. Terwijl hij door de stad liep, werd hij aangesproken, hij werd uitgenodigd voor een dienst, beleefd nam hij het kaartje aan, vertelde dat hij Jezus kende, alle verhalen wist en ondanks dat hij beloofd had te komen, ging hij niet naar de dienst. Een paar weken later, spraken andere mensen hem aan, hij kreeg weer een uitnodiging voor dezelfde dienst en weer ging hij er niet op in. Ook zijn moeder nodigde Davidson uit voor dezelfde dienst. Zou hij nu wel gaan? Wil je meer weten over hoe Jezus alles nieuw maakte in het leven van Davidson? Kijk en luister dan het volledige verhaal en hoor hoe door het ontvangen van een glas water Davidson zijn vrouw leerde kennen | Jezus maakt alles nieuw.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.