Cynthia | God bestaat echt

Dat er een liefdevolle Vader in de hemel zou zijn, die van je houd, was voor Cynthia maar moeilijk te begrijpen. Toen ze klein was kreeg ze te maken met geestelijke en lichamelijk mishandeling waardoor ze uit huis geplaats werd, eerst in een kindertehuis en later werd ze opgevangen in het gezin van een oom en tante. Geconfronteerd met de echtscheiding van haar aangenomen vader en moeder, was het geloof dat je vader voor je zorgt en van je houd verloren gegaan.

Dit bericht is geplaatst op 09-04-2021

Ze groeide verder op, werd verliefd, verloofde zich en trouwde met haar man, ze kreeg kinderen en leidde een goed leven, maar zonder God, dat hoefde van haar niet. Haar man werd door vrienden uitgenodigd mee te gaan naar een genezingsdienst om voor zich te laten bidden voor genezing van zijn lichamelijke klachten. Hij ging mee, werd aangeraakt en ging zijn leven verder met Jezus. Voor Cynthia, die niets met het geloof te maken wilde hebben, bracht dit veel strijd in haar leven en ze stond op punt haar huwelijk op te geven. Er kwamen mensen van de kerk over de vloer en uit beleefdheid liet ze ze binnen, maar ondertussen dacht ze; "Val mij niet lastig." Met kerstavond had ze de keus, om weer een jaar alleen thuis te zitten of een keer mee te gaan. Ze koos voor het laatste. Aangekomen in de kerk, moest ze haar beeld van de kerk bij stellen, de mensen waren best okay. Ondanks dat ze zich voorgenomen had alleen op kerstavond mee te gaan, kwam ze eerste kerstdag ook en de zondag erna ook en de zondag daarna en .... Wil je weten hoe Cynthia er week na week achter kwam dat God echt bestaat? Kijk en luister dan het volledige verhaal | God bestaat echt.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.