Daniël | Jezus geeft erkenning

Daniel groeide op in een veilige omgeving, waar het christelijke geloof de boventoon voerde. Hij ging samen met zijn ouders mee naar de kerk en alles was goed. Toen hij begon te puberen, zocht hij net als zoveel tieners van die leeftijd naar zijn identiteit. Hij was op zoek naar erkenning en waardering. Het maakt niet uit waar hij die kreeg, hij zocht het overal.

Dit bericht is geplaatst op 23-04-2021

In de kerk, op school. In de kerk deed hij met alles mee, maar ook op school. Hij zat in een vriendengroep, waar drugs en alcohol gebruik normaal was en waar ook niet teruggedeinsd werd voor criminaliteit. Hij wist dat het niet goed was, maar Daniel wilde erbij horen en deed mee. Op zondag beleed hij zijn zonden in de kerk, maar maandag ging het alweer mis. Volwassen geworden, werd het niet anders. Op zondag in de kerk, maar op zijn werk wisten ze niet dat hij christen was. Hij sprak met vrienden in de gemeente, waar hij naar opkeek, die Jezus volgde, die Jezus naleefde. Daniel wilde dat ook, hij wist dat dit de weg was, maar het lukte hem gewoon niet. Aangemoedigd door zijn vrienden, deed hij mee met bidden en vasten in de gemeente. Wil je weten wat er tijdens het bidden en vasten gebeurde en hoe Daniel eindelijk de erkenning kreeg waar hij al zijn hele leven naar opzoek was? Kijk en luister dan het volledige verhaal | Jezus geeft erkenning.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.