Finn | Jezus zet je vrij

Al op jonge leeftijd was Finn geïnteresseerd in spirituele dingen. Ze had het gevoel dat ze anders was dan anderen, het idee dat als ze samen was met anderen, dat anderen een andere taal spraken als zij. Ook kende ze veel angsten, zo diep dat de angsten haar vaak verlamde, waardoor ze niet meer kon bewegen in bed.

Dit bericht is geplaatst op 03-05-2021

In haar spirituele zoektocht, dacht ze dat ze kon communiceren met overleden personen, waaronder haar oma, die al vroeg was overleden. In het begin leek dat heel mooi, maar ze merkte naar mate ze meer en meer hier mee bezig was, ze ook meer sociale angsten kreeg, ze was bang voor alle aanwezigheden die ze voelde en zag. Omdat te maskeren, probeerde ze het populaire meisje van de klas te zijn, maar ze verloren haar identiteit en merkte dat iedereen wel iets in haar leven kon aanspreken en veranderen. Eén van die dingen was dat ze samen met een vriendin dingen stal, tot het moment dat een stem in haar binnenste zei :"Dit is slecht, doe dit niet meer." Een andere vriendin van Finn vroeg haar mee te gaan naar de jeugdgroep van haar kerk. Ze ging mee, omdat ze het wel, bijzonder vond dat zij naar de kerk ging. Wil je weten waarom Finn bleef komen en hoe wat ze ervaarde in de kerk, hoe ze het leven van de duisternis achter zich liet en binnen stapte in het leven van Leven? Kijk en luister dan het volledige verhaal | Jezus zet je vrij.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.