Monique | Puur geloof

Als 4 jarige meisje werd Monique door een buurvrouw verteld over de liefde en trouw van God en Zijn bescherming over je leven. Hoe klein ze ook was, ze ervoer die liefde en trouw op dat moment. Enthousiast thuisgekomen, drukte haar moeder het meteen de kop in; "De buurvrouw is gek!" Daarmee was het voor Monique ook meteen gedaan. Ze groeide op, kwam vaak in kerken, ze genoot van de rust die er is in kerkgebouwen, maar nooit ging ze op zoek naar Jezus.

Dit bericht is geplaatst op 10-05-2021

Volwassen geworden wilde ze ook niet op zoek, ze stoorde zich aan het machtsmisbruik van de kerk en meende het geloof ook niet nodig te hebben. Ze had een goed leven, 4 gezonde kinderen, geen financiële problemen, altijd werk gehad, haar leven was op orde, ook zonder geloof, totdat ze op een donderdagavond in de stad dacht rustig een kroketje bij de Febo te kunnen halen. Ze werd aangesproken op straat, door 2 jongens, die vertelde dat God een plan met haar leven had en ze werd uitgenodigd om naar de kerk te komen. Enigszins nerveus, maar blij dat dezelfde jongen haar direct bij de deur begroete, ging ze naar binnen. Het voelde wel een beetje vreemd en ze dacht; "Hoor ik hier wel bij?" Tijdens de dienst kreeg ze allerlei vragen. Onder het koffiedrinken na de dienst in gesprek, begon diegene met wie ze in gesprek was over de vragen die Monique had. Monique had de vragen niet gesteld en toch kreeg ze het antwoord. Dat gebeurde niet één keer, maar meerder keren. Op een avond, thuis op de bank vroeg ze; "Jezus kom in mijn leven." Monique ging op weg met Jezus. Wil je weten wat Monique nog meer ontdekte en hoe ze ontdekte dat God een plan met haar leven heeft? Kijk en luister dan het volledige verhaal | Puur geloof.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.