Bastiaan | Genezing gezocht, maar Geneesheer gevonden

Bastiaan is christelijk opgevoed en met zijn ouders sprak hij hier vaak over. Naast zijn christen zijn, hield hij ook van de geneugtes van het leven en de wereld trok aan hem. Met name het voetballen, waar hij volle bak voor wilde gaan om de top te bereiken. Hij merkte dat de wereld trok en hij liet zich meeslepen. Natuurlijk had hij daarin een keuze, maar hij vond het ook wel spannend die spagaat.

Dit bericht is geplaatst op 14-05-2021

Op zondag en andere momenten schijnheilig in de kerk en de goede antwoorden geven en door de weeks een wereld vol drank, roken en blowen en eigenlijk geen kleur bekennen, wie hij werkelijk was. Bastiaan leerde zijn vrouw kennen en toen moest zijn leven wel iets serieuzer worden vond hij. Maar tussen wat hij vond en wilde, bleef die spagaat van schijnheiligheid. Op het moment dat bij samen met zijn vriendin bezig was hun huwelijk, hun trouwerij voor te bereiden werd zijn schoonvader ziek en alleen een wonder van God kon genezing brengen. Bastiaan's wereld stond op zijn kop. Hoe kon God een man, die zo dicht bij en met God leefde zo ziek laten zijn en waarom bleef genezing uit. Samen met zijn toekomstige familie ging hij alle gebeds- en genezingssamenkomsten af op zoek naar genezing voor zijn schoonvader. Wil je weten hoe Bastiaan zijn Geneesheer vond en bevrijding vond van zijn schijnheilige leven? Kijk en luister dan het volledige verhaal en onthoud; "De Here Jezus is één gebed bij jouw vandaan!" | Genezing gezocht, maar Geneesheer gevonden

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.