Sandra | Ik dacht ... ik kan het zelf wel

Sandra groeide op in een liefdevol gezin. In 2013, terwijl ze op visite was bij haar ouders, kwam haar broertje binnen en die vertelde dat hij gedoopt was. De familie was alom verbaasd, ze waren niet gelovig, wisten ook niet zo goed wat ze hiermee moesten. Maar bij Sandra was een stukje nieuwsgierigheid gewekt. Wat is dat dopen? Waar komt mijn broertje? Ze ging mee naar de dienst. Het was een bijzondere ervaring, maar het bleef op dat moment bij die ene keer. Het was goed zo.

Dit bericht is geplaatst op 26-05-2021

Haar broertje liet haar echter niet zomaar gaan en vroeg haar mee naar de Alpha-Cursus. Hier kon ze al haar vragen stellen, hier kon ze leren wie Jezus was. Deze keer ging ze niet alleen, maar samen met haar vader. Het werd een bijzondere cursus, maar nog was Sandra niet overtuigd. Ze stelde God op de proef en zij tegen haar broertje: "Als God jouw kan laten stoppen met roken, geloof ik dat Hij bestaat en laat ik me dopen, dan wil ik bij Hem horen!" God deed het wonder in haar broertjes leven van de ene op de andere dag werd hij bevrijd van de verslaving van roken tot de vandaag aan toe. Sandra zag opnieuw de verandering in het leven van haar broertje. Dat wilde ze ook en ze besloot om Jezus te gaan volgen. Sandra is nooit op zoek naar God geweest, maar God was op zoek naar haar. Kijk en luister het volledige verhaal van Sandra, hoe haar leven niet altijd vlekkeloos verliep, maar door de kracht van Jezus bleef ze staande, ondanks haar verdriet, Jezus hield haar vast en droeg haar door het verdriet heen. Dit had ze nooit uit zichzelf gekund | Ik dacht ... ik kan het zelf wel

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.