Jo-ann | Ik verlangde naar Jezus

Jo-ann groeide op in een Hindoestaans gezin en als klein meisje was ze heel erg praktiserend in het hindoestaanse geloof, ze leerde de klassieke dansen. Als klein meisje vond ze dat super leuk en zo kwam ze dichter bij haar geloof. Althans dat hoopte ze. Toen ze ouder werd en dingen mee maakte beseft ze zich al snel er is maar één God, maar waarom dan zoveel verschillende geloven met vaak ook hun eigen goden. Om een antwoord te vinden ging ze op zoek. Waar geloof ik nu eigenlijk in, wie is God en wat is de waarheid?

Dit bericht is geplaatst op 02-06-2021

In haar zoektocht sprak ze met haar zus en die vertelde haar over Jezus. Omdat ze op zoek was, ging ze mee naar de kerk van haar zus. Uit respect deed ze mee, maar in haar hart vond ze het niets en hoopte ze dat het snel afgelopen zou zijn, zodat ze weer naar huis kon. In diezelfde tijd had ze een relatie, ze woonde samen, maar haar leven liep niet lekker, ze was niet gelukkig zoals het ging. Ze wist niet meer wat ze moest doen, ze was wanhopig. Als allerlaatste redmiddel besloot ze tot God te bidden, in de hoop en verwachting dat dat haar leven zou redden, maar er gebeurde niets. Ze accepteerde niet dat er niets zou gebeuren, ze was wanhopig en ze besloot verder te gaan en ze begon tot Jezus te bidden. Wil je weten hoe dit verder ging en hoe Jezus sprak in een droom en haar verlangen naar Jezus groeide? Kijk en luister dan het volledige verhaal van Jo-ann| Ik verlangde naar Jezus

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.