Lucretia | Ik leef omdat Jezus leeft

Lucretia groeide op in Suriname en had een bijzondere jeugd. Ze zag dingen die andere niet zagen en dat maakte haar bang. Ze wist niet zo goed wat ze daarmee moest voor zichzelf en leefde daardoor teruggetrokken. Ze was ook altijd bang dat ze haar moeder kwijt zou raken, dat ze daardoor alleen zou blijven. Ze ging met haar moeder naar de kerk, maar merkte dat haar moeder veranderde, ze deed anders en bleek psychisch niet in orde. Haar moeder werd na verloop van tijd opgenomen in een psychiatrische instelling in Suriname. Een heftige periode voor haar om elke keer weer mee te maken en continue te wonen bij weer een andere oom en tante. Dit duurde zo'n beetje haar hele tienerjaren.

Dit bericht is geplaatst op 09-06-2021

In die periode had ze een keer de bijbel gepakt en las Joh 3:16. Het raakte haar, ze gaf haar leven aan Jezus, maar het zakte door alle gebeurtenissen ook weer weg. Maar Jezus liet haar niet los, op school leerde ze een vriendin kennen die haar opnieuw meenam naar de kerk. Ze was veel op straat, maar alleen in de kerk voelde ze zich veilig. Ze leerde een jongen kennen, maar maakte verkeerder keuzes in haar relatie met hem. Ze was verscheurd en verlamd van pijn, ze schreeuwde het uit naar Jezus. Op haar 22e kwam ze naar Nederland en werd ze opgevangen door haar tante. Ze had veel van haar pijn weggestopt, maar echt weg was het niet...waarom leefde ze? Wil je weten waarom Lucretia leeft omdat Jezus leeft? Kijk en luister dan het volledige verhaal van Lucretia | Ik leef omdat Jezus leeft

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.