Sjoerd | Ik geloofde het zelf niet

Sjoerd kwam zijn hele leven al in de kerk. Groeide op met het geloof, ging naar de jeugdgroep van de kerk en werd daar op een gegeven ogenblijk gevraagd om een bijbelstudie voor te bereiden. Al tijdens de voorbereiding vroeg hij zich af: "Waar ben ik nu mee bezig?" En zo begon hij ook zijn bijbelstudie: "Ïk zou jullie iets moeten leren vanavond, maar ik geloof het zelf niet. Vertellen jullie mij maar waarom ik in God moet geloven." Er kwam wel wat respons, maar niet overtuigend genoeg en Sjoerd verliet de kerk.

Dit bericht is geplaatst op 16-06-2021

Nadat Sjoerd al een jaar of twee niet in de kerk was geweest, veranderde er dingen bij hem thuis. Zijn broer, begon over Jezus te praten en Sjoerd dacht nog, ik ken jouw broer, jij bent niet zo, wat is er met je gebeurd? Nieuwsgierig geworden ging hij mee naar de kerk en daar viel hij van de ene verbazing in de andere verbazing. Hij kende daar allemaal mensen van vroeger en hij wist hoe ze vroeger waren, maar stuk voor stuk waren ze allemaal veranderd. Hij wist wat er in een dienst ging gebeuren, hij kende immers de kerk, maar waar hij niet op voorbereid was die avond, was een aanraking van Jezus in zijn leven. Jezus, die Sjoerd die avond liet zien waar hij God gemist had, hoe egoïstisch hij zij leven had ingericht. Aan de ene kant was die helemaal geen fijne ervaring, Sjoerd voelde zich slecht, maar aan de andere kant wilde hij krijgen wat zijn oude vrienden, die zo veranderd waren, al hadden gekregen. Maar daarmee was Sjoerd er nog niet. Hoe kon hij ooit aan die standaard van Jezus voldoen? Hoe kon hij ooit van zich zelf zo goed leven? Het was te groot, te ver weg. En Sjoerd bad één ding: "Here Jezus als u wilt dat ik U ga volgen, moet u een wonder doen in mijn leven." Wil je weten welk wonder plaats vond in het leven van Sjoerd, hoe alles anders werd in zijn leven en hij bevrijd werd van zijn gameverslaving? Kijk en luister dan het volledige verhaal van Sjoerd. | Ik geloofde het zelf niet

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.