George | Dit moet wel van God zijn

George werd door zijn ouders niet met het geloof opgevoed, maar wel met heel veel liefde. Hij had lieve ouders, ze woonden in de Jordaan. Zijn jeugd was onbezorgd. Hij groeide op, ging samenwonen en alles leek op orde. Na mate hij ouder werd, ging hij wel meer kijken naar anderen en hij wilde op de ander lijken, alles perfect voor elkaar hebben, een mooier huis, een grotere auto en een perfect gezinnetje. Toen George van baan wisselde waarin hem gouden bergen beloofd waren ging het mis en raakte hij in financiële problemen.

Dit bericht is geplaatst op 30-06-2021

Dit kon niet dacht George bij zichzelf en hij probeerde het te maskeren. Hij begon zelfs te liegen tegen zijn vriendin, dat alles goed zou komen, dat ze eruit zouden komen uit de problemen, maar diep van binnen wist hij dat dat niet zou gaan gebeuren. Zijn schoonouders verhuisde naar een andere stad en hun buren waren christenen, vriendelijke mensen waar George meer van wilde weten. Elke keer als hij naar zijn schoonouders ging, maakte hij een tussenstop bij hen. Ze vertelde George over Jezus en George kon alleen maar denken: "Is dit ook voor mij, Ik met al mijn problemen, met al mijn leugens?" Hij voelde zich als een passagier die geweigerd werd voor een vliegtuig omdat hij teveel bagage bij zich had. Er ging een tijdje voorbij. George ontmoette steeds meer christenen waar hij mee sprak, ook een collega van zijn werk was christen en die nodigde George uit om naar zijn kerk te komen, echter hij kon het gebouw niet vinden. Wil je weten hoe George besefte dat het wel van God moest zijn, dat hij de kerk waarvoor hij uitgenodigd werd niet kon vinden en in een andere kerk terecht kwam waar hij de buren van zijn schoonouders weer ontmoette? Kijk en luister dan het volledige verhaal van George | Dit moet wel van God zijn

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.