Jefta | Van kennis over naar een relatie met Jezus

Je zou kunnen zeggen dat Jefta met de kinderwagen de kerk is binnengereden. Zijn kinderjaren en zijn tienerjaren bracht hij door in de kerk en als hij dan in de kerk was, deed hij ontzettend zijn best. Hij deed heel vroom en probeerde zo mooi mogelijk te bidden. Al snel had hij door dat hij twee levens begon te leiden, een leven in de kerk en een leven daar buiten. Het leven daarbuiten voldeed helemaal niet aan datgene wat zijn ouders hem geleerd hadden of hoe de bijbel wilde dat hij zou leven. Hij begon met schelden, roken, drinken en wat hij voor iedereen verborgen hield was dat hij veel seksuele zonde toe liet in zijn leven. Iemand zei een keer tegen Jefta: "Als jij niet naar de hemel gaat, weet ik het niet meer, jij bent zo'n goede christen."

Dit bericht is geplaatst op 07-07-2021

Jaren later besefte Jefta dat dit volkomen misplaatst was. Hij zat al die jaren in de kerk, maar kende God niet, bad niet en wist niets van de Bijbel. Naarmate hij ouder werd, was het niet meer zo vanzelfsprekend dat hij opvolgde wat zijn ouders hem vertelden. Hij wilde zijn eigen keuzes maken, maar wat ging hij doen., welke keuzes moest hij maken? Werken, studeren? Iemand in de kerk vroeg of hij de HQ (Heavenly Quality) school kende. Dat kende Jefta wel en eigenlijk was het op de een of andere manier geen vraag meer, maar Jefta wilde wel naar die school. Het werd een bijzondere tijd waarin hij van de kennis die hij had van Jezus, kwam tot een relatie met Jezus.

Wil je weten hoe Jefta een relatie met Jezus kreeg en hoe hij bevrijd werd van de schande van zijn leven die hij nooit aan iemand durfde te vertellen, bang als hij was dat hij van zijn voetstuk zou vallen? Kijk en luister dan het volledige verhaal van Jefta | Van kennis over naar een relatie met Jezus.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.