Fadi | Nieuwe identiteit in Jezus

Fadi werd geboren en groeide op in Irak. Wat hij zich kan herinneren van zijn jeugd is dat hij opgroeide in een verscheurd land wat altijd in oorlog was. Al snel voelde hij dat hij niet vrij was in Irak, dat hij bang was om iets te doen, bang om iets te zeggen. Het beklemde hem dat hij zich niet vrij voelde. Toen hij 20 jaar was, vluchtte hij, mede vanwege zijn christelijke achtergrond en kwam hij terecht in Nederland. Hoewel hij na zijn vlucht zich helemaal alleen voelde, hij had geen vrienden, hij kende de taal niet, maar één ding voelde hij heel sterk dat hij hier in Nederland aan kwam en dat was vrijheid.

Dit bericht is geplaatst op 23-09-2021

In Nederland moest hij weer helemaal opnieuw beginnen. Hij moest zich opnieuw gaan bewijzen, de taal leren, gaan werken. Alles van vooraf aan, helemaal opnieuw. Hoewel hij met het geloof opgegroeid was, was hij in die begin jaren dat hij in Nederland was niet met zijn geloof bezig. Hij wist wel dat God er was, dat Jezus zijn Zoon was, maar hij had het te druk met zijn nieuw verworven vrijheid, maar ook met het vinden van zijn identiteit. Na zijn vlucht merkte Fadi namelijk dat hij zijn identiteit was kwijt geraakt. Was hij nu Irakees, was hij Nederlander? Hij wist het niet meer. Wil je weten hoe Fadi zijn identiteit in Jezus vond?

Wil je weten hoe Fadi ontdekte dat je niet op mensen moet vertrouwen, maar moet vertrouwen op Jezus? Kijk en luister dan het volledige verhaal van Fadi | Nieuwe identiteit in Jezus.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.