Jordan | 1000km weg...maar met één stap terug bij God

Geboren in een christelijk gezin groeide Jordan op. Zijn ouders waren net tot bekering gekomen en vol van Jezus. Ze namen Jordan mee naar een huisgemeente, waar hij, door de wonderen die hij zag, al snel een eigen geloof in God kreeg. Toen hij 13 jaar was gingen zijn ouders uit elkaar. Zijn wereld stond op zijn kop en door de vrienden die hij kreeg, merkte hij dat hij het wel zonder God kon. Dat wilde hij ook wel gaan bewijzen aan zijn ouders. Bewust gooide hij alles wat hij geleerd en ontdekt had over God overboord en hij ging juist de dingen doen waarvan God zei; "Doe dat nu niet, want ik heb het best met je voor." Maar Jordan koos een andere weg.

Dit bericht is geplaatst op 29-09-2021

Jaren later, Jordan was inmiddels 20, was hij niet veel verder. In die tijd rookte hij heel veel en in één jaar tijd kreeg hij drie keer een longontsteking. Bij de derde longontsteking merkte Jordan dat hij eigenlijk heel alleen en eenzaam was. Van zij ‘zogenaamde vrienden’ merkte hij niets meer. Hij was depressief en het leven had hem niet gebracht wat hij ervan had gehoopt. Omdat hij niet meer uitging werd hij vroeg wakker en zijn moeder vroeg hem op een zondag mee te gaan naar de kerk. Jordan, die niets meer over had, dacht; "Waarom ook niet, misschien zijn daar nog wel leuke meisjes." Hij ging mee en in de kerk intrigeerde hem o.a. dat oude mannen zou vrolijk waren en met hun handen in de lucht zongen voor Jezus. En Jordan vroeg dan ook aan één van die oude mannen: "Waarom bent u zo blij?”

Wil je weten wat het antwoord was en hoe het antwoord het leven van Jordan veranderde? Wil je weten hoe Jordan ontdekte dat hij voor zijn gevoel 1000 km van God verwijderderd was en hoe hij in één stap, door één gebed terug kwam bij God? En hier bleef het allemaal niet bij. Door die stap terug naar God, heeft hij het plan van God voor zijn leven en voor dat van zijn gezin mogen ontdekken. Kijk en luister dan het volledige verhaal van Jordan | 1000km weg...maar met één stap terug bij God.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.