Christy | Mijn leven is compleet veranderd

Christy werd geboren in de Filipijnen, waar ze zonder biologische vader is opgegroeid. Al in haar jonge jaren ontstond hierdoor een angst voor afwijzing. Ze verhuisde met haar moeder naar Nederland, waar haar moeder opnieuw trouwde. Maar ook in Nederland bleef de angst Christy achtervolgen. Ze kreeg te maken met seksueel misbruik. Deze ingrijpende gebeurtenis liet diepe sporen na in haar leven. Haar vertrouwen in mensen werd geroofd, ze werd onzeker en voelde zich nergens meer geborgen. Om dat te kunnen camoufleren creëerde ze een soort van perfectionisme in haar leven.

Dit bericht is geplaatst op 06-10-2021

Ze ging op zoek erkenning van mensen, in relaties en in vriendschappen. Om die erkenning te krijgen dacht ze dat ze beter moest zijn. Ze deed haar best op school, ze deed haar best op haar werk. Maar wat was haar doel in het leven? Was het een goede baan, een goede opleiding, huisje-boompje-beestje en trouwen? Diep van binnen geloofde ze niet dat dit het doel van haar leven was. Elke nieuwe baan, elke nieuwe relatie, elke nieuwe opleiding, het bracht haar niet het geluk dat ze zocht. Ze zocht en zocht, maar vond het niet. Totdat ze God begon te zoeken. In 2019 was de koek op, door de angsten die ze altijd wel had raakte Christy in een depressie. Ze had net een nieuwe baan, maar na een paar maanden kon ze niet meer. Nadat ze alles geprobeerd had om zelf uit de depressie te komen, schreeuwde ze het uit naar God: "Als u bestaat; HELP!"

Wil je weten hoe God haar hielp? Kijk en luister dan naar het volledige verhaal van Christy. Hoe ze van God alle antwoorden kreeg op haar vragen en hoe Jezus haar leven compleet heeft verandert! | Mijn leven is compleet veranderd.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.