Tanja | Ik adem Jezus

Tanja groeide op in een christelijk gezin, maar eigenlijk kreeg ze er niets van mee. Haar opa las de bijbel, dat wist ze, maar het woord bijbel heeft ze in haar jeugd niet gehoord. Met kerst ging het gezin wel naar de kerk. Er kwam dan vaak een mooi boek op tafel, met mooie plaatjes. Eén van die verhalen is haar altijd bijgebleven; het verhaal dat Jezus een wonder deed. Jezus genas een man, die in doeken gewikkeld was omdat hij lepra had. Jezus had hem volkomen genezen. De man was weer helemaal schoon en iedereen wilde weer bij hem horen. Het verhaal is haar altijd bijgebleven, maar ze wist niet zo goed wat ze er mee moest en haar leven kabbelde voort.

Dit bericht is geplaatst op 20-10-2021

Op de lagere school was ze een blij kind, maar na dat ze op de middelbare school van school wisselde, werd ze vaak gepest. In de hoop dat het pesten over zou gaan, ging ze roken, drinken en verkeerde dingen doen om er maar bij te horen, om maar gezien te worden. En dat gezien worden, bleef de boventoon voeren in haar leven. Om gezien te worden, wilde ze ook zorgen voor mensen. Ze ging werken in de zorg en werd apothekers assistente, maar het was niet genoeg. Ze begon met sporten, veel sporten, zoals turnen en aerobics. Ze volgde lessen, maar om gezien te worden ging ze ook zelf les geven. Ze startte haar eigen sportschool. In alles wilde ze zich bewijzen. Ze werd gezien dacht ze. Kort voordat ze haar partner leerde kennen, kocht ze een bijbel. Tanja wist niet of het de goede was, maar ze kocht hem en zette deze in de kast neer. Ze deed er niks mee tot 2017.

Wil je weten waarom Tanja in 2017 haar gekochte bijbel na zoveel jaar uit de kast haalde en hoe het gebed van haar man hierin een rol speelde? Ben je benieuwd naar de rest van haar getuigenis, hoe God tot drie keer haar leven voorzag van een wonder? Kijk en luister dan naar het volledige verhaal van Tanja en hoor hoe ze Jezus ademt! | Ik adem Jezus.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.