Pasen Familiedienst : Jouw God is mijn God

De Heer is waarlijk opgestaan! We zullen een groot feest met elkaar vieren en we nodigen iedereen graag uit om te komen kijken en luisteren naar een veelbelovend Paastoneelstuk. Hieronder een korte sneak preview. Enjoy!

Dit bericht is geplaatst op 14-03-2023

Verdreven uit mijn land door een hongersnood, ben ik een vreemdeling geworden. Mijn zoons hebben hier hun vrouwen gevonden. Zij zijn gestorven en ik ben alleen met mijn schoondochters overgebleven. Noem mij maar bitter, in een vreemd land ben ik mijn kostbaarste bezit kwijtgeraakt.  Mijn schoondochters: ik heb jullie niets te bieden, keer terug naar jullie familie en ik naar mijn land.

Mijn schoonmoeder: ik verlaat u niet, waar u gaat zal ik gaan, waar u slaapt zal ik slapen,  uw volk is mijn volk en uw God is mijn God, waar u sterft zal ik sterven en daar zal ik begraven worden. Allen de dood kan scheiding tussen ons maken. Wat mij zal overkomen weet ik nog niet, wat het mij te bieden heeft weet ik ook niet. Onze reis begint in de woestijn en daarna, begint een groot avontuur. 

En voor iedereen die dit Paastoneelstuk zal bijwonen: hun avontuur, is uw avontuur!

We nodigen u graag uit dit avontuur met ons mee te beleven en hopen dat u zult ontdekken, dat de inhoud van dit verhaal ook van grote betekenis is voor uw leven! Van jong tot oud, van harte welkom bij de JerehSalem Paasdienst 2023!

Er zullen twee diensten zijn om 10:00uur en 13:00uur. Boek nu uw gratis ticket in de agenda op 9 april 2023.