Pastor Carter Conlon (Times Square Church, NYC) komt naar Nederland

Op zondag 26 mei komt Pastor Carter Conlon, opvolger van David Wilkerson als voorganger van Times Square Church (NYC), naar Zaandam! Hij en zijn vrouw Teresa komen hierheen om Gods Woord en hun hart te delen.

Dit bericht is geplaatst op 12-05-2024

Zondag 26 mei werken we samen met verschillende gemeenten aan een mooie conferentie olv pastor Carter Conlon. Wij zullen deze dag geen dienst hebben op locatie JerehSalem, maar sluiten aan bij deze conferentie op het Event Park Taets, Hembrugterrein in Zaandam. We zien uit naar wat de Here God gaat doen! 
Het kinderprogramma wordt verzorgd door JerehSalem kids van 0-12 jaar. 

Datum en tijd: Zondag 26 mei, 10.00 uur
Locatie: Hembrugterrein
Adres: Middenweg 62, Hembrugterrein, Zaandam

- - - - - - - - - -

Pastor Carter Conlon volgde in 2001 Pastor David Wilkerson op als voorganger van Times Square Church. Na bijna 20 jaar Senior Pastor van Times Square Church te zijn geweest, is hij nu als ‘General Overseer’ nog steeds nauw verbonden aan Times Square Church, maar reist hij ook de hele wereld over als graag geziene spreker op conferenties zoals de ‘Renewing Your Passion for Christ’-conferenties.

Vanuit een passie voor gebed startte Pastor Carter de ‘Worldwide Prayer Meeting’; een wekelijkse gebedsdienst die online wordt uitgezonden en waaraan kerken, organisaties en individuen van over de hele wereld deelnemen door mee te bidden en gebedsverzoeken in te dienen. Pastor Carter ervaart Gods roep om gebed weer centraal te stellen; zijn dagelijkse ‘one-minute devotionals’ inspireren, bemoedigen en roepen op tot gebed: It’s time to pray!