JerehSalem Activiteiten starten weer op

Door de versoepelingen van de overheid zullen de activiteiten in de gemeente weer langzaam opgestart worden. Een update voor de samenkomsten vanaf 1 juli 2020.

Dit bericht is geplaatst op 24-06-2020

Nu er vanuit de overheid versoepelingen zijn en het dus weer mogelijkheden is om samen te komen met 100 en meer mensen binnen de 1,5 meter regel, zijn de mogelijkheden binnen JerehSalem bekeken en is er vastgesteld dat alle diensten weer fysiek kunnen worden opgestart in het kerkgebouw aan de Galjoenstraat. Om de 1,5 meter regel te waarborgen en de andere richtlijnen, kunnen er helaas maximaal 75 bezoekers in de diensten komen, waardoor nog niet iedereen in één keer kan samenkomen.

Hoe gaan dit georganiseerd worden, en wat houdt dat in voor jou?
Voor alle samenkomsten blijft het noodzakelijk een ticket te reserveren, dit kan alleen als je ingelogd bent. Per dienst zijn er 75 tickets beschikbaar i.v.m. de grootte van het gebouw en de 1,5 meter regel. Deze tickets zijn via de site en app van JerehSalem te bestellen (agenda). Kun je nog niet inloggen, meld je dan aan en verbind je aan JerehSalem.

  • Zondagmorgen eredienst:
    Tijdens de periode dat er een maximum van 75 bezoekers is voor de samenkomsten in het gebouw, zullen de erediensten gewoon via de Livestream uitgezonden blijven worden.
  • Woensdagavond gebedsdienst:
    De gebedsdiensten zullen na 1 juli niet meer uitgezonden worden via de Livestream. Je bent van harte uitgenodigd om deze diensten gewoon weer te bezoeken, er is ruimte genoeg. Kom en ervaar de werkende kracht van God!

Belangrijk voor de gezinnen
Tijdens de vakantieperiode is er op de tweede en de vierde zondag van de maand kinderopvang en kinderwerk. Deze samenkomsten zijn daarom speciaal bedoeld voor de gezinnen van onze gemeente. De andere zondagen is er geen kinderopvang en kinderwerk en zijn de diensten bestemd voor personen vanaf 12 jaar. Indien je een ticket boekt voor de tweede of vierde zondag van de maand houd dan rekening met het volgende:

  • Bij het reserveren van de tickets graag in het veld ‘opmerkingen’ de namen en leeftijden van de kinderen aangeven.
  • De kinderen worden voor aanvang van de dienst (vanaf 9.45) direct naar de school (Kleurenpracht) naast de kerk gebracht en direct na de dienst weer opgehaald. Het is helaas niet mogelijk als gezin na het ophalen van de kinderen weer terug te keren naar de ontmoetingsruimte.

We rekenen hierbij op je medewerking en zien uit naar wat de Heilige Geest gaat doen tijdens onze speciale diensten.
Gods rijke en onmisbare zegen.