Huwelijkstraining

God heeft man en vrouw samengebonden door een huwelijksverbond. Dit bijzondere geschenk van God is kostbaar. Het huwelijk is een fundament om een sterk en stabiel leven met elkaar en met God te hebben. Een mens leert zijn hele leven.

Dit bericht is geplaatst op 22-08-2020

Ben je pas, of misschien al jaren lang getrouwd en wil je investeren in elkaar en je relatie versterken? Dan willen we jullie aanmoedigen te komen en deel te nemen aan de komende huwelijkstraining! Het is belangrijk, juist in de tijd waar wij in leven, waar trouweloosheid de overhand probeert te nemen tijd apart te zetten en je huwelijk nog eens goed onder de loep te nemen. Het huwelijk mag een afspiegeling zijn van de liefde en trouw van God!

In deze training zullen we nadenken met elkaar over; Hoe kunnen wij binnen het huwelijk de zegen blijvend ervaren? Hoe kunnen wij een gelukkig huwelijk hebben en houden? Hoe kan er herstel komen in ons huwelijk? Kortom: Hoe kan ons huwelijk een krachtig huwelijk zijn? Met God is het mogelijk! Diverse onderwerpen komen aan bod, waaronder: communicatie, gezin, intimiteit en de kracht van vergeving.

De training wordt gegegeven op drie donderdagavonden 24 september, 22 oktober en 19 november 2020 vanaf 19:30 uur.
Schrijf je snel in door een ticket te boeken via de agenda.