JerehSalem Kids : Corona Update

De afgelopen dagen zijn er plannen uitgewerkt hoe er ondanks alle maatregelen JerehSalem Kids aangeboden kan worden. JerehSalem Kids tijdens Corona-tijd zal uit 2 onderdelen bestaan.

Dit bericht is geplaatst op 31-10-2020

1. JerehSalem Kids tijdens de diensten:
Tijdens alle diensten, vanaf zondag 1 november, zal er kinderwerk zijn. Boek hiervoor als volwassenen een ticket voor de eredienst en vul bij de opmerkingen in welk kind aanwezig zal zijn uit het gezin voor het kinderwerk. Het kinderwerk zal opgedeeld worden in de volgende leeftijdsgroepen: 0-4 jaar (in de kerk) en groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8 (in de school). 

Breng uw kinderen om 9:45 uur naar de aangegeven ruimte en haal ze direct na de eredienst weer op.

2. Livestream JerehSalem Kids:
Iedere week, vanaf  zaondag 8 november, zullen Sem en Sara op zondag om 9:00 uur voor de eredienst een livestream verzorgen.

  • De eerste en de derde zondag van de maand zal dat voor de allerkleinste zijn.
    Sem en Sara zullen met de allerkleinste gaan zingen en daarna vertellen zij een verhaal uit de bijbel. 
  • De tweede en vierde zondag van de maand zal dat voor groep 1 t/m 8 zijn.
    Als je bij de Liveshow bent geweest hebt je kennis kunnen maken met professor Harry Warrig, zijn tijdmachine en met Tobias en Safira. Opnieuw zullen we op reis gaan met de professor en samen met Tobias en Safira avonturen beleven.

 

Sem en Sara zien er naar uit om elke week Live bij jullie te zijn! Kijken jullie met ze mee? Tot de eerste livestream op zondag 8 november om 9 uur!