Chris | Gebed bevrijdde Chris van drugs

Op jonge leeftijd wilde Chris het leger in en om dat gevoel alvast te creëren in zijn leven droeg hij veel leger-kleding. Alleen dat werd door zijn vrienden niet echt geaccepteerd en hierdoor begon een periode van pesten. Chris wilde dit niet en dacht na hoe dit kon stoppen. Hij kon maar één oplossing bedenken, terug pesten. Chris pakte de pesters hard aan, werd agressiever en schakelde zijn gevoel hierover uit.

Dit bericht is geplaatst op 24-02-2021

Na school ging Chris de binnenvaart in. Door een schokkende gebeurtenis in zijn leven zag Chris het leven niet meer zitten. Hij raakte aan de drugs, werd verslaafd aan drank en zonderde zichzelf af op zijn zolderkamer. Hij kwam niet meer bij familie, bij vrienden, hij vervreemde van de wereld en van zichzelf. Zijn broertje gaf hem niet op en nodigde Chris uit voor de Alpha-cursus. Chris die God vaarwel had gezegd, wilde in eerste instantie niet meegaan, maar wilde zijn broertje ook niet helemaal teleurstellen en ging mee, weg van zijn zolderkamer. Chris had zich wel voorgenomen maximaal één keer mee te gaan en dan weer snel terug naar zijn zolderkamer, maar het liep anders...Chris werd geraakt en door gebed bij het kruis, werd Chris bevrijd! Kijk en luister het volledige verhaal van Chris | Gebed bevrijdde Chris van drugs

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.