Gido | Ik ontdekte god

Op zijn vijfde gingen zijn ouders uit elkaar, maar de jeugd van Gido was tot aan groep 5 best wel relaxed zoals hij het zich kan herinneren. In groep 5 ging het mis. Hij werd gepest vanwege zijn omvang, maar met speciale cursussen en hulp kwam Gido daar overheen, althans zo leek het. Gido kon met het pesten en de opmerkingen die gemaakt werden omgaan, maar altijd bleef er wel wat pijn van binnen.

Dit bericht is geplaatst op 10-02-2021

Op de middelbare school ging het pesten gewoon door en Gido kreeg het hier moeilijker en moeilijker mee. Maar hij ging gewoon door, want diep van binnen dacht hij dat er vast wel iets of iemand was op de wereld die wilde dat hij hier was. Maar wat? Met enige tegenzin ging Gido mee naar de doopdienst van een goede vriendin. Hij zei tegen haar als het voor jouw belangrijk is dan kom ik, het is jouw dag, maar ik geloof niet in die onzin. Wat hij aantrof waren geen houten banken, geen koor, alle vooroordelen die hij had waren er niet. Er was een ontspannen sfeer, er was een band, er waren leuke liedjes...was dit waar hij naar op zoek was, was dit het iets of iemand waarvan hij altijd al het gevoel had dat het er moest zijn, waarom hij hier op de wereld was? Gido ging mee naar een jeugdavond, maar wilde hij dit echt geloven, wilde hij zich overgegeven aan het geloof van die vriendin? Kijk en luister het volledige verhaal van Gido | Ik ontdekte God

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.