Minka | Hij heeft mij nieuw gemaakt

Minka groeide op in Bulgarije, door de scheiding van haar ouders en doordat haar vader zonder iets te zeggen vertrok, kwam ze op haar 13e er alleen voor te staan, samen met haar kat. Ze vertelde het aan niemand, en woonde alleen in huis, zonder eten, zonder elektriciteit, zonder iets. Was dit wat ze wilde?

Dit bericht is geplaatst op 27-01-2021

Op haar 16e nam ze contact op met haar moeder, die inmiddels in Nederland woonde en gaf ze aan dat ze naar haar toe wilde. Het wonen bij haar moeder werd geen succes en ze vluchtte in dansen. Zeven dag per week, was ze in de dansschool. Na een dramatische gebeurtenis met een dansgenoot, terug in huis, gebeurde er vreemde dingen in haar leven. Lichten gingen onverklaarbaar aan en uit, bestek bewoog...angst overheerste haar leven. Minka wilde uiteindelijk nog maar een ding; dood. Maar bang voor de pijn stelde ze het uit. Bij een nieuwe dansleraar kwam ze in contact met de kerk. Hij nodigde haar uit om mee te gaan naar de jeugddienst. Benieuwd naar wat er toen gebeurde? Kijk en luister het volledige verhaal van Minka en hoe Jezus haar nieuw heeft gemaakt | Hij heeft mij nieuw gemaakt

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.