Erik | Op zoek naar het doel

Op zijn 19e, startte Erik zijn eigen bedrijf. Door zijn gedrevenheid ging het al snel heel goed. Zijn bedrijf floreerde, hij had een mooie auto voor de deur, maar toch was hij niet gelukkig. Tijdens de financiële crisis moest hij zijn bedrijf opgeven en dacht hij na over wie hij was.

Dit bericht is geplaatst op 20-01-2021

Hij was nog steeds Erik, dezelfde Erik, alleen nu met financiële problemen. Als een carrière niet datgene was, wat geluk bracht, wat is dan het doel van het leven vroeg hij zichzelf af. In zijn zoektocht kwam hij uit bij een film, een film over Jezus. Na het zien dacht hij, dit geloof ik wel, maar wat nu? Erik riep het uit naar God en op een bijzondere manier bracht hij Erik naar de koopavond in de stad. In de stad werd hij uitgenodigd voor de kerk, hij beloofde te komen maar ging niet. Ook op zijn werk werd hij uitgenodigd om mee te gaan naar de kerk. Nu ging hij wel mee, notabene naar dezelfde kerk als waar hij in de stad voor was uitgenodigd. In de kerk gaf God hem het doel waar hij naar zocht! Benieuwd naar dat doel? Kijk en luister het volledige verhaal van Erik | Op zoek naar het doel

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.