Clement | Ik heb de beste drugs

Op zijn 16e, na jarenlang mishandeld te zijn door zijn vader, besloot Clement het huis uit te gaan, de straat op. Na een detentie, als gevolg van een roofoverval die hij pleegde, zat hij nadat hij vrijgelaten was binnen een maand in een vliegtuig, als bolletjesslikker.

Dit bericht is geplaatst op 13-01-2021

Hij werkte zich naar boven in de organisatie, werd leider en hij verdiende veel geld, hij kon de wereld aan. Clement verdiende veel geld, hij had alles wat hij nodig had en hij had niemand nodig, alleen zichzelf. Clement leerde zijn vrouw kennen, kreeg een dochter en een zoon, tot het noodlot toesloeg. Hij en zijn gezin werden slachtoffer van een vreselijk verkeersongeval. Zijn zoontje lag een aantal dagen in coma, maar door de kracht van Jezus ontwaakte hij, werd hij wonderbaarlijk genezen van zijn verlamde lichaam en stond hij op uit zijn ziekenhuisbed. Ondertussen had Clement Jezus leren kennen en vond hij de beste drugs die je als mens nodig hebt! Kijk en luister het volledige verhaal van Clement | Ik heb de beste drugs

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.