Jessica | Een overvloeiing van blijdschap

Jessica groeide niet op met het geloof. Een vriendin op school vertelde haar over Jezus, maar Jessica was niet meteen overtuigd dat het ook voor haar was.

Dit bericht is geplaatst op 06-01-2021

Ze had altijd een beeld van de kerk, stijf, houten banken, man vooraan die een lange toespraak houd en dan weer naar huis, niets voor haar. Na opnieuw uitgenodigd te zijn, ging Jessica mee naar de kerk. Wat ze aantrof was echt het tegenovergesteld; geen houten banken, geen stijve mensen, maar gewone stoelen, blije mensen...ze ervaarde liefde en vertrouwen. Steeds vaker ging ze mee, zo kocht een bijbel en maakte de stap naar Jezus. Na deze eerste stap bleef ze op zoek naar een bevestiging een aanraking van God. Zou Jessica die aanraking, die bevestiging, ook krijgen? Kijk en luister het volledige verhaal van Jessica | Een overvloeiing van blijdschap

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerhesalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.