Nog geen reacties

Break-Out ZNDM : Breakthrough

Vrijdag, 6 december 2019, is er weer Break-Out ZNDM. Dit keer is het thema "Breakthrough".

Dan zal Uw Licht doorbreken als de dageraad en uw herstel snel intreden. Uw gerechtigheid zal voor U uitgaan en de heerlijkheid van de Heere zal uw achterhoede zijn.
Jesaja 58:8

Breakthrough betekend o.a. doorbraak of interferentie (www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/EN/NL/breakthrough). We kennen allemaal wel doorbraken. Je ouders/grootouders weten het nog wel dat het een doorbraak was dat er iemand voor het eerst op de maan liep in 1969. Er zijn sportprestaties die niet voor mogelijk gehouden werden en wat als doorbraak werd bestempeld. Voor jezelf ken je misschien ook wel doorbraken, een verandering in je leven, die je niet voor mogelijk had gehouden en waar je verbaasd over bent. As. vrijdag is het weer Break-Out en tijd voor een Breakthrough! Hoe en welke? Kom dan vrijdag 6 december as. naar Break Out!

Break-Out kent o.a. de volgende ingredienten: Praise&Worship, Preaching, Fellowship, Games, Chips&Soda, en nog veel meer ...
Ben je tussen de 12-18 jaar, kom dan vrijdag 1 november as. om 20:00 uur. Vergeet niet je vrienden mee te nemen. Break-Out ZNDM: Be There!

 


✧ WIE, WAT, WAAR EN WANNEER:

Break-Out ZNDM iedere 1ste vrijdag van de maand 20.00 uur Galjoenstraat 1.
De plek waar jongeren elkaar & Jezus ontmoeten.


✧ VRIENDEN WORDEN?

 

Er kunnen geen reacties meer worden geplaatst.

X