Nog geen reacties

Break-Out ZNDM : Work-Out

Vrijdag, 3 januari 2020, is er weer Break-Out ZNDM. Dit keer is het thema "Work-Out".

Wij weten nu, dat God alle dingen doet medewerken ten goede voor hen, die God liefhebben, die volgens zijn plan leven.
Romeinen 8:28

Work-Out betekend gewoon simpelweg training (www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/EN/NL/workout). De bekendste manier van work-out is gewoon effe lekker de sportschool in, helemaal los gaan op alle apparaten die daar staan, je helemaal het zwart voor en zweet voor de ogen trainen, zodat je met een goed gevoel naar huis gaat dat je je dagelijks/wekelijkse beweging weer hebt gehad. Trainen doe je om beter te worden, meer gewicht te kunnen tillen in de sportschool, nog harder te kunnen rennen, of beter te worden in welke sport je dan ook beoefend. Zonder training kun je jezelf niet verbeteren. Wist je dat je, je hersenen ook kunt trainen? Ook je geest kun je trainen met Gods Geest. Hoe? As. vrijdag is het weer Break-Out en tijd voor een Work-Out!

Break-Out kent o.a. de volgende ingredienten: Praise&Worship, Preaching, Fellowship, Games, Chips&Soda, en nog veel meer ...
Ben je tussen de 12-18 jaar, kom dan vrijdag 3 januari as. om 20:00 uur. Vergeet niet je vrienden mee te nemen. Break-Out ZNDM: Be There!

 


✧ WIE, WAT, WAAR EN WANNEER:

Break-Out ZNDM iedere 1ste vrijdag van de maand 20.00 uur Galjoenstraat 1.
De plek waar jongeren elkaar & Jezus ontmoeten.


✧ VRIENDEN WORDEN?

 

Er kunnen geen reacties meer worden geplaatst.

X