Nog geen reacties

Familiekerstfeest : Liefde overwint

Op 1e Kerstdag, 25 december 2019, vieren we een machtig familiekerstfeest met elkaar. Naast een fantastische lofprijs en aanbidding zullen we ook dit jaar weer genieten van een professioneel en prachtig toneelstuk met de titel “Liefde overwint”.

Misschien ben je opgevoed met het geloof in Jezus, ken je alle principes van God, maar heb je op een zeker moment besloten om God vaarwel te zeggen, zodat je je eigen weg kon gaan  zonder God. Of misschien heb je vervelende situaties meegemaakt die je boos hebben gemaakt of je pijn hebben gedaan, waardoor je je twijfels over Gods liefde hebt gekregen. Misschien ben je helemaal niet bekend met God en heb je nooit gezocht naar wie hij is.

God echter heeft een oneindig grote liefde voor deze wereld en laat deze wereld niet los. Ondanks onze ontrouw blijft God getrouw. “Allen zijn afgeweken er is er niet één die God ernstig zoekt.” Luid een bekende Bijbeltekst uit Psalmen. Waar je ook vandaan komt wat je ook hebt meegemaakt, God heeft jou lief als een liefhebbende Vader. Dit heeft Hij door de eeuwen bewezen en bewijst Hij vandaag de dag nog steeds. 

U bent van harte uitgenodigd om dit kerstfeest mee te vieren en te genieten van een prachtig kerstverhaal met een boodschap die een ieder zal raken!

Aanvang 10:00 uur
Galjoenstraat 1, Zaandam

Er kunnen geen reacties meer worden geplaatst.

X