Nog geen reacties

Familiekerstfeest : Mercy from above

Op 1e Kerstdag zullen we weer een machtig familiekerstfeest vieren met elkaar. Naast een fantastische lofprijs en aanbidding zullen we ook dit jaar weer genieten van een professioneel en prachtig toneelstuk met de titel “Mercy from above”.

Kerst is voor de meeste mensen het meest gezellige feest van het jaar. Iedereen komt samen om gezellig Kerst te vieren. De huizen zijn prachtig versierd met lichtjes, glitters, slingers en de geur van de openhaard zorgt voor een feestelijke kerstsfeer.  

Dit geldt helaas niet voor iedereen. Charles wordt door al deze gezelligheid geconfronteerd met datgene wat hij eens had, maar nu niet meer heeft. Kerst is voor hem juist een kille, koude, donkere tijd. Hij worstelt met een gebroken hart, pijn en verdriet. Zijn manier om met dit verdriet om te gaan is door deze tijd weg te drinken. Elke keer als hij uit zijn roes ontwaakt, is daar steeds weer dezelfde pijn. Hij reageert de pijn en verdriet af op zijn dochter Hanna. Zij is nog maar een jong meisje die worstelt met dezelfde dingen, maar wordt daarnaast ook geconfronteerd met het verdriet van haar vader. Het verschil tussen Hanna en haar vader is, dat zij gelooft dat het anders kan! Hoopvol zoekt zij naar een oplossing voor de pijn en verdriet in haar hart. Zij ontmoet Timotheus, maar wie is hij eigenlijk?

U bent van harte uitgenodigd om dit kerstfeest mee te vieren en te genieten van een prachtig kerstverhaal met een boodschap die een ieder zal raken!

Aanvang 10:00 uur
Galjoenstraat 1, Zaandam

Er kunnen geen reacties meer worden geplaatst.

X