Nieuws

Chris | Gebed bevrijdde Chris van drugs

Op jonge leeftijd wilde Chris het leger in en om dat gevoel alvast te creëren in zijn leven droeg hij veel leger-kleding. Alleen dat werd door zijn vrienden niet echt geaccepteerd en hierdoor begon een periode van pesten. Chris wilde dit niet en dacht na hoe dit kon stoppen. Hij kon maar één oplossing bedenken, terug pesten. Chris pakte de pesters hard aan, werd agressiever en schakelde zijn gevoel hierover uit.

Gido | Ik ontdekte god

Op zijn vijfde gingen zijn ouders uit elkaar, maar de jeugd van Gido was tot aan groep 5 best wel relaxed zoals hij het zich kan herinneren. In groep 5 ging het mis. Hij werd gepest vanwege zijn omvang, maar met speciale cursussen en hulp kwam Gido daar overheen, althans zo leek het. Gido kon met het pesten en de opmerkingen die gemaakt werden omgaan, maar altijd bleef er wel wat pijn van binnen.

Gerrit | Van Cocaine-verslaafd naar relatie met God

Opgevoed door zijn ouders met geloof in God, alle verhalen uit de bijbel gehoord op de zondagsschool, maar Gerrit leefde zijn leven zoals hij dacht dat het goed zou zijn, zoals hij dacht dat het hoorde te gaan en dat was niet het leven van een christen, ondanks zijn opvoeding. Hij was altijd mee geweest naar de kerk, hij had de bijbel gelezen, had vrienden in de kerk, maar het leven in de kerk raakte zijn ziel niet en hij koos voor zijn eigen leven.

Minka | Hij heeft mij nieuw gemaakt

Minka groeide op in Bulgarije, door de scheiding van haar ouders en doordat haar vader zonder iets te zeggen vertrok, kwam ze op haar 13e er alleen voor te staan, samen met haar kat. Ze vertelde het aan niemand, en woonde alleen in huis, zonder eten, zonder elektriciteit, zonder iets. Was dit wat ze wilde?

Erik | Op zoek naar het doel

Op zijn 19e, startte Erik zijn eigen bedrijf. Door zijn gedrevenheid ging het al snel heel goed. Zijn bedrijf floreerde, hij had een mooie auto voor de deur, maar toch was hij niet gelukkig. Tijdens de financiële crisis moest hij zijn bedrijf opgeven en dacht hij na over wie hij was.
Naar het archief