Nieuws

Onderwijsdienst: Het verleden, heden en toekomst van Israel

De komende avonden zullen we het verleden, heden en toekomst van Israël onder de loep nemen. Wat zegt de Bijbel hier eigenlijk over? Willem Ouweneel zal spreken naar aanleiding van o.a. zijn laatste boek "Het Israel van God". Hij bespreekt de oorsprong, de plaats, de betekenis, het karakter, het doel en de toekomst van het volk Israël, zoals die geleerd worden in het Oude én het Nieuwe Testament.

CD-Release : Achter Jezus aan

Nog even en dan vinden de Live-Shows plaats van JerehSalem Kids. Naast dat de CD te beluisteren is via Spotify, is deze sinds vandaag ook te koop via deze site.

Discovery

Discovery! Ontdekken wie Jezus is

Vrouwen Verbonden met God!

Kom en maak deel uit van de groep Vrouwen Verbonden met God!

Huwelijkstraining

God heeft man en vrouw samengebonden door een huwelijksverbond. Dit bijzondere geschenk van God is kostbaar. Het huwelijk is een fundament om een sterk en stabiel leven met elkaar en met God te hebben. Een mens leert zijn hele leven.

Prayer Post

Behoefte aan bemoediging en gebed? Naast de gebedsdienst op woensdagavond is dit een plek waar je binnen kunt komen voor gebed, maar ook om te bidden voor anderen.

Fundamententraining start weer vanaf 24 augustus

Hoe word ik een discipel (volgeling) van Jezus? Wat is er voor nodig om Jezus te volgen? Wat is wel de bedoeling en wat is nu niet de bedoeling?
Naar het archief
1 2