Nog geen reacties

JerehSalem Kids : Gaat Live(stream)

De laatste JerehSalem-Kids is alweer een tijdje terug en sinds die tijd zitten Sem en Sara thuis, net als jij. In het begin, voelde het nog een beetje als vakantie, en de eerste paar dagen school thuis was ook nog wel leuk en spannend, maar nu...nu  willen Sem en Sara graag weer naar school en willen ze graag weer naar JerehSalem Kids, om jullie snel te zien en samen met elkaar een vette JerehSalem Kids dienst te hebben. Maar door de maatregelen is er een ander plan nodig.

Misschien heb je het al gehoord, maar JerehSalem Kids gaat Live! Vanaf zaterdag 28 maart is er elke twee weken om 12:00 uur 's middags een speciale livestream, speciaal voor jouw! Ben jij er klaar voor? Ga dan elke twee weken op zaterdag naar www.jerehsalem.nl en kijk en luister naar JerehSalem Kids Live(stream).

Sem en Sara zijn er klaar voor en zien naar jouw uit!


JerehSalem Kids is de plaats waar kinderen leren wie de Here Jezus is. In de Bijbel staat geschreven, dat Hij een liefdevolle Vader en allerbeste Vriend voor je wil zijnen hoe je Hem kunt leren kennen. Wil jij dit ook ontdekken? Dat kan! Iedere week is er op zondag om 10 uur een speciale kidsdienst voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.

Meer weten? Klik op één van de buttons hieronder.

Er kunnen geen reacties meer worden geplaatst.

X