Nog geen reacties

JerehSalem Kids : Kom! Jezus! Kom!

Het duurt niet lang meer. Jezus komt snel terug om Zijn kinderen te halen. Is de vraag wel eens bij je opgekomen of je straks mee mag met Jezus?

Wat uzelf betreft, broeders, laat u niet ontmoedigen en blijf het goede doen.
2 Thessalonicen 3:13

Wij weten dat ons leven niet perfect is… We nemen ons voor om het goede te doen, maar dit lukt helaas niet altijd. Als kind wil je dat je ouders trots op je zijn. Je doet er alles aan om ze tevreden te houden, maar dit lukt niet altijd. We stellen allemaal teleur. Dit geeft een gevoel dat we niet goed genoeg, geen fijn gevoel… Jezus wilt ons een zekerheid geven, dat een ieder die in Hem geloofd niet verloren gaat, maar eeuwig leven zal hebben. Dit is de zekerheid die wij mogen ontvangen.

God weet dat we verkeerde dingen doen, maar als God naar ons kijkt, dan ziet Hij niet onze verkeerde dingen, maar dan ziet Hij het offer van Jezus. Mag je nu gewoon maar verkeerde dingen doen? Nee, zeker niet. God kijkt naar ons hart. Hij is opzoek naar een hart dat Jezus wil volgen, naar een hart dat goede dingen wil doen. We willen graag goede dingen doen, maar het lukt gewoon niet altijd, maar met Jezus als helper, zal het ons zeker lukken. In de bijbel lezen we over 5 dwaze en de 5 wijze meiden. De 5 wijzen meiden hebben echt niet alles goed gedaan in jun leven, maar hun hart wilde de goede dingen doen. Zij waren net als de 5 dwaze meiden in slaap gevallen, maar ze wilden klaar staan als Jezus eraan komt. Ze wilden bij Jezus zijn! Dit verlangen en dit gevoel was zo groot dat zij er alles aan deden om klaar te staan als Jezus terug komt. Ook al wisten zij dat zij nog lang niet klaar waren. Paulus zegt:  "Ik weet dat ik niet volmaakt ben en toch strek ik mij er naar uit om volmaakt te zijn."

Jezus wilt dat wij met ons hart niet zondigen, maar Hem zoeken en klaar staan, want Hij komt spoedig. 


JerehSalem Kids is de plaats waar kinderen leren wie de Here Jezus is. In de Bijbel staat geschreven, dat Hij een liefdevolle Vader en allerbeste Vriend voor je wil zijnen hoe je Hem kunt leren kennen. Wil jij dit ook ontdekken? Dat kan! Iedere week is er op zondag om 10 uur een speciale kidsdienst voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.

Meer weten? Klik op één van de buttons hieronder.

Er kunnen geen reacties meer worden geplaatst.

X