Kinderwerk JerehSalem

Jezus zei: 'Laat de kinderen bij mij komen, en verhinder ze niet, want voor zulke mensen is het koninkrijk van God.’ Marcus 10:14

God houdt van kinderen en wij ook! Daarom willen wij hen het allerbeste geven. Het is ontzettend waardevol om te zien dat alle kinderen het elke week een 'fantastische' belevenis vinden om naar de kinderdienst te gaan! Onze opgeleide kinderwerkers bieden voor elke leeftijdscategorie een machtig kinderprogramma aan. Elke groep heeft zijn eigen ruimte en ieder kind krijgt persoonlijke aandacht.

 Baby- en dreumesgroep (0-2 jaar)

Voor de baby's is er opvang in ons kinderverblijf. Deze veilige ruimte voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Er zijn bedjes, boxen en er is nieuw speelgoed van hoogwaardige kwaliteit. Er wordt samen met uw kind gezongen, gespeeld en een hapje gegeten. In het geval uw kind u nodig heeft, kunnen wij u met een oproepsysteem eenvoudig oproepen vanuit de hoofdzaal.

 Peuters (2-4 jaar)

Voor deze leeftijdscategorie hebben wij een leuk programma samengesteld waarbij wordt gezongen, geknutseld en gespeeld vanuit een bijbels thema. De kinderen kunnen zo op verschillende educatieve manieren hun talenten en vaardigheden ontdekken. 

Basisschool groepen (Groep 1&2, Groep 3&4, Groep 5&6, Groep 7&8)

Elke zondag verzorgen onze enthousiaste kinderwerkers uitbundige en professionele kindersamenkomsten die passen bij de verschillende leeftijdsgroepen. 'Zingen-en-uit-je-dak-gaan', bidden, knutselen en toneelstukjes zijn onderdeel van ons programma. De zondagochtend is vet gaaf!

Naast onze enthousiaste kinderdiensten hebben wij eens in het kwartaal een familiedienst wat een belevenis is voor het hele gezin. Houd onze agenda in de gaten voor deze data.

Maandelijkse kinderdiensten

Kinderen zijn een geschenk van God! Alle kinderen zijn uniek en waardevol.

JerehSalem Kids is de plaats waar kinderen Jezus ontmoeten en leren kennen op een eigentijdse manier door middel van zingen, dansen, muziek en toneel. Deze diensten worden verzorgd door een toegewijd team van professionele kinderwerkers. 

Deze unieke gelegenheid om de kinderen in aanraking te brengen met de levende God mag u niet voorbij laten gaan aan uw kind.

De JerehSalem kids diensten zijn elke 2e zondag van de maand, special voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool.