Alles over JerehSalem en JerehSalem’ers

JerehSalem is een warme en enthousiaste groeiende gemeente voor jong en oud. Alles bij ons draait om Here Jezus Christus. Hij is het hart van onze gemeente. Onze passie voor Hem geeft ons het verlangen om deze wereld met God in ontmoeting te brengen. Wij zijn er volkomen zeker van dat God van jou houdt en dat Hij een geweldige bestemming voor jouw leven heeft. Kom eens langs in één van onze samenkomsten!

Ontmoet Jezus!

Loop je rond over straat, dan zie je ontzettend veel mensen met een ketting waaraan een kruisje hangt. Anderen dragen een Jezus-shirt, en weer anderen spreken vrijwel elke minuut Zijn naam uit. Talloze schilders hebben geprobeerd iets van Zijn leven uit te beelden in kunst. Gigantisch veel schrijvers hebben over Hem geschreven, en Hij is in alle muziekstijlen bezongen.

Mensen lijken te willen dat Jezus aan hun kant staat. Hij wordt zelfs bewonderd door mensen die zichzelf geen Christen noemen. Op één of andere manier is Hij anders dan de rest. Daarom wordt er zelfs 2000 jaar nadat Hij op aarde rondliep, nog net zo veel over Hem gesproken als altijd. We leven zelfs in een jaartelling die op Jezus gebasseerd is. De ene generatie gaat, de andere komt, en iedereen krijgt met Jezus te maken.

JerehSalem, Plaats waar God in vrede voorziet

Wij geloven en mogen ervaren dat Jezus vandaag de dag nog steeds werkt en je hem mag leren kennen! Wij hebben veel getuigenissen mogen ontvangen van het werk van Jezus. Wat Hij 2000 jaar geleden deed, wil Hij nog steeds doen, ook voor U!

Wees welkom en wij hopen U snel te mogen ontvangen in een van onze diensten!

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/var/www/vhosts/jerehsalem.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.