Nog geen reacties

Profetische Avond : Steve & Rita Fedele

Steve en zijn vrouw Rita Fedele van Prophetic Voice Ministries International genieten een grote bekendheid in grote delen van de wereld (o.a. (Zuid)-Amerika, Europa en Afrika) als dynamische profeten en predikers van het Woord van God.

Steve & Rita zijn de oprichters van Global Ministers Fellowship, een apostolisch netwerk voor voorgangers en kerken over heel de wereld. Steve & Rita dienen de Heer al meer dan 40 jaar in diverse bedieningen in Zijn Koninkrijk. Ze zijn gegroeid in Gods genade en zalving en zijn een krachtig bedieningsteam geworden. Steve & Rita verlangen ernaar het Lichaam van Christus te helpen door middel van opwekkingsbijeenkomsten en seminars over de apostolische bediening, de vijfvoudige bediening en de profetische bediening. Dit doen zij in een wereldwijde profetische bediening in meer dan 150 gemeenten. In hun bediening staat Jezus Christus centraal, is er een krachtige werking van de Heilige Geest en hun profetische woord is accuraat.
 
Profetie is van groot belang voor de kerk. Profeten roepen namelijk het potentieel in mensen tevoorschijn zodat zij tot de bestemming kunnen komen die God voor hen heeft.

Daarom zijn we blij Steve & Rita weer welkom te kunnen heten.

Steve en Rita hanteren het principe dat ze alleen over iemand profeteren als hun geestelijk verantwoordelijke daarbij aanwezig is. We zijn verwachtingsvol dat onze God zal spreken om op te bouwen, te bemoedigen en te troosten

Datum : 4 juli 2019
Aanvang : 20:00 uur.
Galjoenstraat 1, Zaandam

Er kunnen geen reacties meer worden geplaatst.

X