Nog geen reacties

Thomas George spreekt 9 februari 2020

“En dit Evangelie van het Koninkrijk zal in heel de wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken; en dan zal het einde komen.”
Mattheus 24:14

Vanmorgen verwelkomen we dr. Thomas George. Dr. Thomas George, een evangelist van het Woord van God, werd op 24 augustus 1966 geboren in een familie van evangelisten in Cochin, India. Thomas begon zijn prediking op 20-jarige leeftijd. Op jonge leeftijd heeft God hem het voorrecht gegeven om het Woord van God te prediken aan meer dan 2 miljoen mensen die in Azië, Europa en Noord-Amerika wonen. Zijn bediening is een inspiratie voor mensen van elke taal en denominatie. Hij is uitgezonden om te dienen onder mensen van verschillende denominaties in 64 landen. Thomas George is getrouwd met Ansy Thomas en heeft drie dochters; Keziah, Aksa en Abiya.

Ook deze zondagochtend zal het weer een feest zijn! Wij nodigen u van harte uit om dit feest met ons te vieren.
De eredienst heeft een uitbundig en opbouwend karakter. Iedere zondagochtend zijn wij getuige van het feit dat Jezus Christus mensen aanraakt, geneest en een doel geeft voor het leven. Er zal altijd gelegenheid zijn om te bidden voor persoonlijke noden.

We zien uit naar uw komst!

Er kunnen geen reacties meer worden geplaatst.

X